Sposób przygotowania

Namoczyć z dnia na dzień ½ kg fasoli. Gotować. Gdy zmięknie dodać pokrojone wędliny ( boczek, mięso ), ziele angielskie, liść laurowy, paprykę, 2 kostki magi.
Dodać zasmażoną cebulkę, zasmażkę, 2 łyżki przecieru pomidorowego, szczyptę majeranku. Zagotować.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    coś nie tak ze skladnikami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Proste ,a jaie smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię fasolkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    LUBIĘ
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !