Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola po Bretońsku

4.0
(29)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 0,5 kg
papryka 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola po Bretońsku

Namoczyć z dnia na dzień ½ kg fasoli. Gotować. Gdy zmięknie dodać pokrojone wędliny ( boczek, mięso ), ziele angielskie, liść laurowy, paprykę, 2 kostki magi.
Dodać zasmażoną cebulkę, zasmażkę, 2 łyżki przecieru pomidorowego, szczyptę majeranku. Zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 24.12.2011 08:05
uwielbiam
rakow2
rakow2 11.10.2011 17:42
bardzo lubię
kotlet 06.09.2011 22:59
rewelacja
ronald88 28.08.2011 12:54
super
ronald88 28.08.2011 12:54
super
ronald88 28.08.2011 12:53
super
aacaac 23.07.2011 14:34
LUBIĘ
Adamorek 26.03.2011 13:05
lubię fasolkę
zuzanna6 19.02.2011 12:07
Proste ,a jaie smaczne.
jasiek 15.02.2011 23:49
coś nie tak ze skladnikami
agata1722
agata1722 15.12.2010 18:57
uwielbiam
buksiak12 29.09.2010 11:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak