Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

\"racuchy z twarogu\"

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3
płatki owsiane 6
sól, pieprz, szczypta ziół prowansalskich
koperek
twaróg 250g (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: \"racuchy z twarogu\"

Twaróg z jajkami zmielić w blenderze na kremową masę, dodać płatki owsiane,
koperek, zioła prowansalskie, wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Na niewielką ilość rozgrzanego oleju nakładać łyżką porcje ciasta formując
placuszki. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak