Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szparagówka z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mrożona fasolka szparagowa
czosnek
cebula biała
sól, pieprz
pomidory bez skóry
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: szparagówka z pomidorami

zeszklić na dwóch łyżkach oliwy posiekaną średnią cebulę i ząbek czosnku.Dodać mrożoną fasolkę (ok. pół kilo), sól, pieprz, podsmażyć. Dodać 2-3 posiekane pomidory bez skórki (mogą być z puszki).Dusić odkryte, aż sos zgęstnieje, dodać natkę pietruszki i koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak