Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona jagniecina

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tymianek garsz
czosnek 4zabki
oliwa 3łyzki
sól, pieprz
aceto balsamico łyzka
jagnięcina 4kotlety bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona jagniecina

Wszystkie składniki wymieszać i natrzeć nimi oczyszczone mięso. Wstawić do gorącego piekarnika na 20 min. Kroić na kotleciki, podawać z ziemniakami z grzybami i winem Villa Antinori Chianti Classico Riserva.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak