Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana golonka

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1,4kg golonki
20dag włoszczyzny
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
ziarenka pieprzu

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana golonka

Golonkę opłukać, gotować do miękkości ok 2h. Gdy mięso będzie prawie miękkie włożyć warzywa, ziele angielskie, liść laurowy i ziarenka pieprzu i gotować. Ugotowane mięso odcedzić i podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anoosia 22.05.2011 13:28
dooobre, ale tłuste...
AGNIESZKA144 24.04.2011 11:07
lubię golonki
marchewka 04.03.2011 23:44
to coś dla mojego taty :)
iga2 20.12.2010 19:57
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak