Sposób przygotowania

Miód gotować z masłem, cukrem waniliowym i cynamonem 5-8 minut. dodać posiekane migdały i mieszając gotować 5-8 minut. Karmel wylać na pergamin i ostudzić. Pokroić nożem zanurzonym w wrzącej wodzie.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mario1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    Muszę wypróbować
  • 6
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    lubię migdałki
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    hhhmmm ciekawe
  • 5
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pychotka!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    kiedyś kupowałam migdały w miodzie, ale sama nie robiłam, może warto to zmienić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pychotka ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale słodkości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Słodkości! Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !