Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki faszerowane pieczarkami na szybko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grahamki 4
pieczarki 20 dag
masło 1 łyżka
ser cheddar 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki faszerowane pieczarkami na szybko

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy na roztopione masło. Po chwili dodajemy pieczarki pokrojone w ćwiartki i całość smażymy do momentu aż wyparuje woda. Doprawiamy solą ziołową. W bułkach wydrążamy miękki środek i w to miejsce wkładamy farsz pieczarkowy. Posypujemy tartym serem i całość zapiekamy w 180 st do momentu aż ser zacznie się topić (ok 5 min). Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 14.03.2013 07:22
smaczne to
Izabela/bella81 01.02.2011 13:00
pyszności:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak