Sposób przygotowania

Kapelusze podgrzybków dokładnie myjemy. Roztrzebane jajko przyprawiamy Kucharkiem. Kapelusze obtaczamy w jajku, następnie w orzechach i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ten przepis zostawię sobie na jesienne grzybobranie
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Fajne połączenie składników! Warto wypróbować!
  • 3
    original
    Opublikowano

    edyta44

    napewno dobre czekamy na sezon
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Muszą być pyszne, pora wypróbować Twój przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !