Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapelusze podgrzybków w orzechach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

niewielkie kapelusze podgrzybków 12 sztuk
orzechy włoskie 100 mielone
jajko 1 roztrzepane

Przepis i sposób przygotowania na: Kapelusze podgrzybków w orzechach

Kapelusze podgrzybków dokładnie myjemy. Roztrzebane jajko przyprawiamy Kucharkiem. Kapelusze obtaczamy w jajku, następnie w orzechach i smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 03.10.2011 21:20
Muszą być pyszne, pora wypróbować Twój przepis :-)
edyta44 02.08.2011 17:28
napewno dobre czekamy na sezon
Kopiko1983 27.07.2011 06:36
Fajne połączenie składników! Warto wypróbować!
Justyna223 22.07.2011 09:42
smakowite
Jolanta_P-S 19.03.2011 19:58
ten przepis zostawię sobie na jesienne grzybobranie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak