Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos

4.0
(27)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
przecier pomidorowy 1 sztuka
kapusta 1 surowa

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Ugotować w osobnych garnkach. Połączyć. Dodać liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, smażoną cebulę, zasmażkę i wędlinę ( boczek, kiełbasa - według uznania ).
Pieprz sól paprykę, łyżkę przecieru pomidorowego. Zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 03.06.2012 19:59
mniam
rakow2
rakow2 10.10.2011 19:37
smaczny
Ewa/kalapurtka 07.10.2011 20:25
pyszne
agnieszka214 28.09.2011 16:18
pyszności
Ewa95 19.09.2011 12:52
pychota
marcia71 02.07.2011 12:18
mniam
bami 27.06.2011 12:03
ach ten bigos... :)
aacaac 26.04.2011 11:56
super
marcia71 13.04.2011 10:19
SMAKOWITY
Jastinka 09.04.2011 22:53
niezłe
Justyna Jussstiii 08.04.2011 09:52
extra
msmariusz 16.11.2010 23:03
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak