Sposób przygotowania

Bardzo lubię pastę z bobu i suszonych pomidorów. Zawsze jak ją robie to z potrójnej porcji i część wkładam do małych słoiczków i wekuję . Potem mam gotową do sosów, zapiekanek, makaronu i co tam jeszcze przyjdzie do głowy.
Rozgrzać toster . Na 3 kromki chleba tostowego położyć po plasterku sera do tostów. Posmarować go 1 łyżeczką pasty z bobu i suszonych pomidorów. Przykryć plastrem sera Chedar . Na każdą położyć znów kawałek chleba tostowego. Zapiekać w tosterze aż chleb się zarumieni ( mocniej lub słabiej zależnie od upodobania). Można dodatkowo podać pastę z bobu do podjadania z tostami .

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    uwielbiam takie tosty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    wyglądają apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !