Sposób przygotowania

FILETY PODZIELIC NA PORCJE, SKROPIĆ CYTRYNĄ, OPROSZYC PIEPRZEM I CZĄBREM, ZOSTAWIĆ NA 1 GODZINĘ W LODÓWCE. POTEM POSOLIĆ, OTOCZYĆ W MĄCE ZMIESZANEJ Z JAJKIEM I SMAŻYĆ NA OLEJU. NA TYM SAMYM OLEJU ZESZKLIC DROBNO POSIEKANA CEBULĘ.DO NACZYNIA ZAROODPORNEGO WYSMAROWANEGO MASŁEM WKŁADAMY RYBY,POSYPUJEMY CEBULĄ I POLEWAMY SMIETANA POMIESZANA Z POZOSTAŁYMI PRZYPRAWAMI.ZAPIEKAC W GORACYM PIEKARNIKU 10-15 MINUT.PODAWAC POSYPANE NATKA PIETRUSZKI Z ZIEMNIAKAMI LUB PIECZYWEM.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie zapiekanki każdego rodzaju
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie zapiekanki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    musi byc bardzo smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    to coś dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smakowita zapiekanka i fajny dobór przypraw
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !