Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w plastry obsypać mąką i usmażyć na złoty kolor.Wyjąć i osuszyć.Na oleju z cebuli usmażyć doprawione steki.Po usmażeniu steki wyjąć a do tłuszczu wlać wino i zagęścić sos mąką.Doprawić.
Na talerz wyłożyć steki polać sosem i posypać cebulą

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z taka cebulką jak najbardziej lubię i jest bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wołowinka......bardzo ją lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !