Sposób przygotowania

Fasolkę szparagowa gotuje w osolonej wodzie. Odcedzić. Na patelni wytopic i zeskwarzyc kawałki boczku pokrojone w kostkę. Skwarki boczku wyjac a na tłuszcz z jego wytopienia wlozyc fasolke i podsmażyc, dodac 150 ml passaty pomidorowej (lub przecieru, lub soku pomidorwego) dodac drobno pokrojona papryczke chili zabek czosku, natke pitruszki i wymieszac wszystko, podsmażyc chwile. Posypac skwarkami z boczku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ależ pysznie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Jestem pod wrażeniem księgi, piękne zdjęcia, apetyczne przepisy- super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    bernika

    dziekuje :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fasolka z boczkiem = pyszności!
  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    niby proste, a jakie smaczne, lubię i fasolkę i boczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie jedzonko !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !