Sposób przygotowania

Filety skrapiamy sokiem z cytryny, przyprawiamy przyprawą Prymat i kroimy na małe kawałeczki. Płatki kukurydziane tłuczemy częściowo na proszek (mniej więcej połowa płatków powinna być sproszkowana). Rybę maczamy w jajku następnie w płatkach kukurydzianych i smażymy na głębokim tłuszczu. Doskonale smakuje z grillowanymi warzywami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A w płatkach to nie smażyłam jeszcze rybki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale kolorowo i apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam taką chrupiącą rybkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super, bardzo lubię panierkę z płatów kukurydzianych :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    płatki kukurydziane i rybka? no no niezły pomysł. Gratulacje!:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Świetny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    apetycznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lidzia

    Pyszne, chrupiące i soczyste.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !