Sposób przygotowania

1. Cukier skarmelizować, wymieszać z masłem i lekiem, potem z orzechami i pokruszonymi herbatnikami. Rozsmarować w tortownicy.
2. Jagody ugotować z 1/2 cukru, wsypać galaretkę leśną, zmiksować, ostudzić. Ubić śmietankę, połowę połączyć z jagodami. Rozsmarować na masie z herbatników.
3. Galaretkę malinową rozrobić w szklance wody, ostudzić, zmieszać z resztę śmietanki, wylać na krem jagodowy. Posypać to malinami. Ostudzić. Posypać resztą owoców, zalać galaretka agrestową rozrobioną w 3 szklankach wody. Chłodzić 4 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !