Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w dużej ilości lekko osolonej wody. Połowę oliwy i sosu własnego z tuńczyka wylewamy, drugą połowę wlewamy na patelnie, dodajemy pokrojoną cebulę i smażymy. Gdy cebula uzyska barwę złotą dodajemy pomidora z puszki. Dusimy całość 10 min. Dodajemy tuńczyka i bazylię podgrzewamy kolejne 5 min. Ugotowany makaron wykładamy na talerz i nakładamy tuńczyka. Na brzegach talerza układamy przekrojone na pół pomidorki cherry.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam to:)!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha:]
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajny obiadek
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    makaron pod każdą postacią i z każdymi dodatkami bardzo mi smakuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !