Sposób przygotowania

Filet dzielimy na mniejsze kawałki. Limonkę przecinamy i smarujemy rybę. Następnie nacieramy imbirem - tutaj należy uważać ponieważ imbir ma bardzo intensywny smak i można przesadzić. Jajko rozbijamy i doprawiamy kucharkiem. Kawałki ryby obtaczamy w mące, potem w jajku i smażymy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    morszczuk to dobra rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakoś do ryby imbiru nie używam a przecież jest zdrowy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    morszczuk o smaku morszczuka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie smaki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawe połączenie ...nie jadłam jeszcze z imbirem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !