Sposób przygotowania

Golonkę opłukać. Włożyć do garnka i zagotować. Wylać wodę a golonkę opłukać . Zalać ponownie wodą, dodać obrane jarzyny i przyprawy. Gotować do miękkości. Wyjąć mięso na sito. Jarzyny pokroić i dodać je do rosołu, wrzucić tam mięso obrane i pokrojone. Wymieszać i doprawić jeszcze do smaku. Jajko obrać i pokroić w plasterki. Włożyć do miseczek i zalać galaretką mięsno-warzywną. Dać do lodówki, żeby stężała.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    muszę spróbować;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    lubię takie "nóżki"
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe!!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !