Sposób przygotowania

Migdały, orzechy grubo posiekać, Miód zagotować jak się przyrumieni dodać mak migdały i orzechy. Mieszać i smażyć przez chwilkę. wyłożyć na folii aluminiowej i przykryć drugim arkuszem i rozwałkować. Zdjąć folie gdy mak ostygnie zgnieść i ponownie rozwałkować. pokroić na kawałki zanim ostygnie

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    ;))
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    ;))
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna nazwa
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi to byc pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !