Sposób przygotowania

Makaron chiński wrzucić na około 3 minuty do gorącej, posolonej wody (nie gotować), a następnie przecedzić i pozostawić do ostygnięcia. Ogórek pokroić na słupki, rzodkiewkę na półplasterki. Paluszki surimi rozmrozić i pokroić na plasterki. Przestudzony makaron pokroić na drobniejsze części. Wszystkie przygotowane składniki wymieszać z majonezem i posiekanym szczypiorkiem. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do lodówki na conajmniej godzinę. Sałatka smakuje wyśmienicie!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe i bardzo fajniue wyglada:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !