Sposób przygotowania

Jabłka obrać i zetrzeć na tartce. W naczyniu żaroodpornym układaj warstwami ryż, jabłka, rodzynki, goździki, posypać odrobiną cynamonu. Naczynie włożyć do rozgrzanego piekarnika i zapiekać ok. godzinki. Podawać ze śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne danie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pipi765

    musze wyprubować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    lekko strawne więc dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno pyszne,muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    za młodej czesto tak jadalam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !