Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

białą kapusta z bryndzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

główka kapusty białej
ogórki kwaszone 4 szt.
pomidory 2 szt.
bryndza 10 dag
1/2 pojemnika śmietany kremówki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: białą kapusta z bryndzą

kapustę poszatkować, wrzucić do osolonego wrzątku, gotować 10 minut, osączyć i ostudzić. Ogórki pokroić w plasterki, pomidory w kostkę. Bryndzę pokruszyć.
Przygotowane składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem, przełożyć do salaterki. Polać kremówką i posypać natką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 09.04.2011 07:09
fajne
Krystyna32 11.03.2011 06:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak