Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skwarki po stopieniu słonony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skwarki
sól
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Skwarki po stopieniu słonony

Jeśli po stopieniu słoniny pozostaną nam niepotrzebne skwarki można je przepuścić wraz z cebulą przez maszynkę do mielenia,powstały smar doprawić pieprzem i solą.Taki smar posmarowany na kanapce można także jeść z chrzanem lub musztardą-jak kto lubi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 18.07.2012 15:50
kiedyś coś takiego jadłam i mi smakowało
Joanna108
Joanna108 18.07.2012 15:50
kiedyś coś takiego jadłam i mi smakowało
aleksa123 02.01.2012 09:34
pycha
pacpaw 25.09.2010 11:07
Idealne na zimowe dni. Robię podobny smalec. Polecam
Dorota71 25.09.2010 10:33
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak