Sposób przygotowania

1. Schab kroimy na cieniutkie kawałeczki.
2. Smażymy na patelni z przyprawą gros i dużą ilością bazyli.
3. Układamy sałatkę warstwowo:
- pokrojona kapusta pekińska
- ogórek zielony
- groszek konserwowy
- schab
4. Całość polewamy sosem winegret + przeciśnięty czosnek
5. Ozdabiamy tarkowanym żółtym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super pomysł !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !