Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowany halibut z papryką.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 łyżka sosu paprykowego
1 łyżka soku z cytryny
sól, pieprz
olej 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowany halibut z papryką.

Olej wymieszać z sokiem z cytryny, sosem paprykowym , solą oraz pieprzem.
Następnie dodać do masy halibuta i delikatnie przemieszać, aby cały pokrył się marynatą.
Odstawić na bok na około 15 minut.
Po tym czasie smażyć rybę na rozgrzanym ruszcie około4 minuty z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak