Sposób przygotowania

Na połówki jajek kładziemy sos chrzanowy łagodny (można zrobić wg przepisu na moim profilu). Ciekawa w smaku alternatywa do tradycyjnego jajka z majonezem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    a jakie żółtka, nono, nie powiesz że to ze sklepu jajo
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jajeczka gospodarskie :o)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    swojskie jajka - to rozumiem ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !