Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babka kakaowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1
cukier 1 szkl
kakao 3 łyżki
mąka 2 szkl
jaja 3 szt
proszek do pieczenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Babka kakaowa

3 jajka, 2 łyżki proszku do pieczenia.
Margarynę, cukier kakao i ½ szklanki wody wlać do garnka gotować 5 minut, po wystudzeniu tej masy odlać pół szklanki na polewanie ciasta. Do pozostałej części dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 21.02.2011 15:39
pycha
mirosława4 13.02.2011 13:54
fajna i pewnie pyszna ta babka
magical66 07.02.2011 19:14
pyszniutka
Małgorzata106 06.02.2011 17:59
fajny przepis
Izabela28 30.12.2010 14:01
Fajna babka:)
Danuta8 29.12.2010 16:22
smaczna
Magda60 23.12.2010 15:21
pycha
ziutula
ziutula 23.12.2010 12:16
smacznego.
Martysia 09.12.2010 16:47
dobra babka :)
wolochski 09.12.2010 11:23
mmm
Ewelina43
Ewelina43 28.11.2010 13:51
super
lukoszek88 22.11.2010 09:36
Mniam
Mati13 04.11.2010 07:48
bardzo fajna babka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak