Sposób przygotowania

Filet z łososia myjemy pod bieżącą wodą, odcinamy skórę i porcjujemy na kawałki w kształcie prostokątów (około 6x10cm). Następnie nacieramy każdy szczyptą przyprawy uniwersalnej.
W miseczce roztrzepujemy jajko. Maczamy w nim kolejno każdą porcję łososia, a następnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na średnim ogniu do czasu uzyskania złotego koloru z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zdrowa rybaka
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ale smakowita rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    SUPER

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !