Sposób przygotowania

Dynię razem ze skórką pokroić na łódkowate paski dosyć grube.

Zioła i przyprawy utrzeć w moździerzu na proszek. Dodać do niego oliwę, wymieszać. Nasmarować dynie mieszanką przyprawową.

Dynię poukładać na blaszce skórką do dołu.

Piec ok 30 min w 200 stopniach do miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    Lubię pieczoną dynię!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie jadłam, ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawa mieszanka przypraw ... niestety nie mam nasion fenkuła.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    :) ach ta dynia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    bo dynia fajna jest :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wiem jest super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Atomówka

    w takim wydaniu dyni jeszcze nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    uwielbiam dynie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobną, pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !