Sposób przygotowania

Do zimnej wody wrzucamy liście laurowe, ziele angielskie, ziemniaki w kostkę, pokrojony miąższ dyni, masło i gotujemy pod przykryciem. Kiedy warzywa będą miękkie, wyjmujemy przyprawy i miksujemy zupę na krem. Do zupy z powrotem wrzucamy wyłowione liście laur. i ziele ang oraz wszystkie pozostałe przyprawy, mieszamy do porządnego rozpuszczenia przypraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    faktycznie pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    uwilbiam tą zupę, ciekawe przyprawy dodałaś
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    UUUU dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !