Sposób przygotowania

Świeże rydze opłukujemy w zimnej wodzie, oczyszczamy. Następnie odcinamy korzonki. Później kapelusze rydzów oproszamy solą i pieprzem panierujemy w jajku i bułce i smażymy na rozgrzanym oleju.Podawać z surowką, pyszne!
Ubiegky rok był bardzo rydzowy - miejmy nadzieje ze ten tez będzie!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    bardzo lubie rydze
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Rydze są pyszne tylko rzadko mozna je kupić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 0
    309028_107082369407725_478731842_n
    Opublikowano

    Czarnula666

    Najlepsze tylko podsmażone na masełku! Mniam :) ale w bułce również pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !