Sposób przygotowania

Ubić białka na sztywną pianę, dodać zółtka i delikatnie wymieszać. Mieszając dodać mąkę, cukier, sól i kakao Smażyć na oleju. Podawać zaraz po usmażeniu z nutellą.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Omlet na oleju ? Nigdy - to nie placek. Proponuję użyć masła to raz - to co proponujesz to tzw ,, grzybek \" ( czyli grubszy naleśnik ) - do omletów nie dodaje się mąki .Jak przewracasz omlet żeby się dosmażył ? Czy moze dopiekasz w piekarniku ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota67

    apetycza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    fajny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !