Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, nastepnie studzimy, obieramy ze skorupki, przekrajamy na połowe jajka i układamy na półmisku na liściu salaty.
Rodkiewkę kroimy w kostkę, małą cebulke i szczypiorek siekamy w kostkę. Mieszamy kilka łyżek majonezu z jogurtem naturalnym , wrzucamy posiekane warzywa, solimy, dodajemy pieprz. na każdą połówkę jajka kładziemy sążnistą łyżkę pasty i podajemy na stół.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszności, tak lubię:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre na kanapki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !