Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 sztuka
tuńczyk kawałki w oleju 1 sztuka
majonez 1-2 łyżki
sól do smaku
fasola 1 sztuka
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Ryż ugotowany i ostudzony wrzucamy do miseczki do tego kroimy cebulę w drobną kosteczkę dodajemy z puszek czerwoną fasole oraz tuńczyka , przyprawiamy solą , pieprzem i majonezem :)
Odstawiamy na 10-15min do lodówki i sałatka jest gotowa :)

S`M`A`C`Z`N`E`G`O

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zosia3003
Zosia3003 05.03.2011 04:56
POLECAM
Mysiunia 27.12.2010 22:15
ciekawe
goofy9 11.10.2010 23:06
z ryżem jeszcze nie jadłam
luna19 26.09.2010 12:50
bardzo lubię tą sałatkę ;)
Małgorzata113 24.09.2010 07:23
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak