Sposób przygotowania

Jajka kroimy na pół, wyjmujemy żóltka. Szynkę kroimy w drobniutką kosteczkę i podsmażamy. Szczypiorek kroimy bardzo drobno. Szczypiorek, szynkę i żółtka mieszamy razem i taki farsz wkładamy z powrotem w jajka. Jajka kładziemy na półmisku wyłożonym liśćmi sałaty. Super przekąska na imprezkę:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadłem,bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    w sam raz na Wielkanoc :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !