Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser gouda 0,5 kg
polędwica sopocka 0,3 kg
chleb tostowy 2 sztuki
margaryna lub masło do smaku
ogórek konserwowy 2-3 sztuki
ogórek gruntowy 2-3 sztuki
pomidor 3-4 sztuki
cebula biała 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty

Chleb tostowy rozkładamy po 2 kromki , smarujemy jedną część masłem lub margaryna następnie kładziemy szynkę, ser, cebulę, paprykę, pomidora, ogórek gruntowy, ogórek konserwowy.
Wszystko to składamy w jedną całość i wkładamy do tostera.
Gdy tosty się upieką podajemy je na ciepło lub na zimno.
Polecam podawać tosty z majonezem kieleckim są wyśmienite :)


Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 19.09.2011 18:10
pycha
Tahitha 26.01.2011 18:44
Też robię i dodaje praktycznie prawie wszystko co mam :)
goofy9 30.09.2010 08:53
uwielbiam ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak