Sposób przygotowania

Pieczarki ścieramy na tarce o dużych oczkach, przekładamy do głębokiego talerza, minimalnie podlewamy wodą i obficie posypujemy pieprzem- chwilę ugniatamy i mieszamy widelcem. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Na bułki nakładamy pieczarki, a na nie ser. Wstawiamy do piekarnika (180 stopni) do momentu aż ser się rozpuści i bułki będą chrupiące.
Wyjmujemy gorące zapiekanki, smarujemy ketchupem, na nim kładziemy warzywa: pomidor, ogórki, piórko cebuli, papryka. Na wierzch kładziemy poszatkowaną kapustę pekińską, dekorujemy ją delikatnie majonezem . Przed podaniem należy delikatnie posolić.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !