Sposób przygotowania

W czasie gdy makaron się gotuje przygotowujemy sos. W garnku (najlepiej w takim, w którym trudno coś przypalić: grube dno, teflon czy coś) roztapiamy masło, wsypujemy ser, wlewamy śmietanę. Zagotowujemy, cały czas mieszając, i potem gotujemy do 10 minut, uważając żeby się nie przypaliło. Na końcu posolić, popieprzyć i wsypać posiekaną natkę.
Odcedzony makaron wymieszać z sosem i od razu podawać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    i super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !