Sposób przygotowania

Ogórek kroimy na średniej grubości plastry. Na plaster salami kładziemy plaster ogórka następnie plaster salami. Na taki krązek kładziemy troszkę majonezu w kształcie kopca. Całość nakłuwamy na wykałaczką na gorę kładziemy połowkę rzodkiewki i całość posypujemy szczypiorkiem.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    magical66

    uwielbiam ,pyszne!!!
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    warto wypróbować!
  • 4
    original
    Opublikowano

    iga2

    sprobuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    moze byc dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !