Sposób przygotowania

Na talerzu do smaku i dekoracji kładziemy liść sałaty, na nim kładziemy porcje tuńczyka z puszki. Każda porcję oblewamy łyżką majonezu. Przybieramy pokrojonym w plastry ogórkiem, pokrojonym na części pomidorem, pokrojoną w plastry rzodkiewką. Posypujemy zieleniną.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    magical66

    wprawdyie nie lubie tuncyzka ale wzprobowalam super!!!
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    warto wypróbować!
  • 4
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !