Sposób przygotowania

Kostki cukru potarte o skórkę cytrynową zagotować z wodą, wlać mocną esencję z herbaty i sok z cytryn. Do gorącego grogu wlać rum. Można podać w szklanach z grubego szkla, ozdobione cytryna.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszę spróbować :) nigdy takiego \"czegoś\" nie robiłam \';)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Karolinka w Kuchni

    Hm piłam kiedyś grog, w rosyjskiej \"kawiarence\" i zamiast rumu podawano go z wódką. Ale tez był wyśmienity :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis,warto wypróbować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !