Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i brzoskwiń

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
brzoskwinie
sok z pomarańczy 2 łyżki
jogurt naturalny
sól, cukierdo smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i brzoskwiń

Z jogurtu i soku z pomarańczy przygotowujemy sos mieszając wszystkie składniki. Doprawiamy do smaku.
Kapustę siekamy, brzoskwinie kroimy w małe kosteczki. Orzechy prażymy na patelni i również dodajemy do sałatki. Wszystkie składniki wymieszać i polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak