Sposób przygotowania

Dzwonki surowego łososia pozbawiamy skory i ości, nastepnie skrapiamy sokiem z cytryny,oproszamy solą i pieprzem i smarujemy musztardą miodową. W takiej marynacie niech polezy 3-4 godziny, potem smazymy na oleju. Podawać z surówkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    DO SKŁadników: Musztarda 4 łyżeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda rewelacyjnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo lubię łososia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej co to za nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    To przepis mego wujka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !