Sposób przygotowania

Ryż należy ugotować i wymieszać z twarożkiem, cukrem i cynamonem. Połowę ciasta wyłożyć do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego, położyć na nie poziomki, przykryć pozostałą masą, polać mlekiem( lub śmietaną) wymieszanym z jajkami. Zapiec.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo fajny przepis :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    taki sobie deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobry i smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !