Sposób przygotowania

Umyte i osuszone mięso pokroić na kotlety i rozbić je delikatnie tłuczkiem kuchennym. Piwo wymieszać z miodem, roztartym czosnkiem, oliwą, pieprzem, papryką i solą. Do tak przygotowanej marynaty włożyć mięso i odstawić je na kilka godzin. Następnie mięso grillować co jakiś czas skrapiając je marynatą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co na to karkówka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !