Sposób przygotowania

Karkówkę umyć, osuszyć i pokroić na porcje, delikatnie je rozbić. Musztardę wymieszać z oliwą, keczupem, posiekanym czosnkiem, dodać ziarna jałowca i pieprz. Porcje karkówki polać marynatą i odstawić na 2- 3 godziny. Następnie oprószyć solą i grillować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    może być
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie tylko kiedy my tego grilla zrobimy ? musimy poczekać do wiosny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super karkówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !