Sposób przygotowania

Utrzeć masło. Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu dodając jednak tylko połowę mleka. Czyli robimy dwa budynie w ilości mleka przeznaczonej na jeden. Gdy będzie zimny dodajemy do masła i ucieramy. Blachę wykładamy krakersami lajkonik (smak tradycyjny słony) dajemy 3/4 masy i 2 warstwę krakersów. Na nie dajemy resztę masy i posypujemy kokosem. Po schłodzeniu w lodówce pycha do jedzenie:)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    rozumiem, że mają być dwa opakowania krakersów a nie dwie sztuki :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    łukasz34

    Pyza ty chyba na prawdę nie masz co robić, tylko się czepiasz wszystkich, każdy choć trochę inteligentny się domyśli że chodzi o opakowanie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    robię podobnie tylko na biszkopcie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    rafaello z lajkonikiem?
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajne jest Rafaello.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !