Sposób przygotowania

Rybę dajemy na teflonową, rozgrzaną patelnię. Posypujemy obustronnie przyprawami i smażymy co chwilę przewracając. Podlewamy woda jak zacznie przywierać.

Dusimy około 15 minut.

Smażenie sprawia że jest słona i smaczna. Zero tłuszczu ;)

Ryba nadaje się do pierwszej fazy diety Dukana czyli Proteinowej. Można jeść jej do woli!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super przepis, na zdjeciu wygląda smakowicie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    uwielbiam rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !